Riding Club Concur
Контакти
Contacts
Конна база Ихтиман
2050 гр. Ихтиман
ул. 6-ти септември № 4
(Голф комплекс „Ер София”)

Email: clubconcur@mail.bg
Тел. : 0886 742245
          0886 742262

Новини


24.04.2012
За пореден път Конкурковци атакуваха Божурище успешно, но този път с нови и енергични попълнения - Ния Стоименова, кон Саймън и кон Галиус. Ния, наред със Злати и Иван, пое по пътя на успеха, като още през първия ден бе на път да грабне бронза, но бе изпреварена с 30 стотни от по-опитния Иван с кон Арканзас. Погледите на познавачите бяха привлечени и от представянето на Галиус, който успешно завърши и двата паркура. Нашите състезатели и коне се представиха добре, за Саймън и Галиус това беше първият състезателен паркур.Освен това си изкараха страхотно и отново бяха повод за гордост сред другите членове на Eздови клуб Конкур.
01.04.2012

След като на Тодоров ден клуб Конкур откри новият ездови сезон, в деня на шегата открихме и новият театрален сезон - нашият треньор Райко Гануков се вживя в ролята на доцент Лебедев в пиесата 'Детектор на лъжата' на руския драматург Василий Сигарев, поставена в читалището в град Съединение.

03.12.2011
В Деня на хората с увреждания в Народното събрание бяха връчени седем награди за принос в развитието на спорта.

11.09.2011

Днес завърши Републиканското първенство по обездка клас Н, което се проведе на конна база „Хан Крум” във Войводиново. Участие взеха 14 състезатезателни двойки. Нашият състезател Райко с кон Дантес взе първо място в Предварителен тест за пет годишни коне и второ в Трети тест млади коне и остана втори в крайното класиране.
Снимки

    Архив новини