Контакти
Contacts
Конна база Ихтиман
2050 гр. Ихтиман
ул. 6-ти септември № 4
(Голф комплекс „Ер София”)

Email: clubconcur@mail.bg
Тел. : 0886 742245
          0886 742262

Кои сме ние


Стоица

Конната база в гр. Ихтиман работи от 1999г. под ръководството на Стоица Аргилашки, треньор и съдия по конен спорт с богат опит и умения в работа с подрастващи, аматьори и съзтезатели. Като съзтезател и треньор Стоица е започнал своята кариера през 1968 г. в гр. Съединение, място с вековни традиции в отглеждане на коне и развитие на конния спорт. Той има опит както с обучаването на състезатели, така и с развитие на бази за любителска езда. Развивал е такива бази в кк Дюни, кк Слънчев бряг, кк Албена и гр. Ихтиман.

Буба

На базата работи като треньор и Люба Аргилашка (Буба). Свързана с конете и спорта от 6 годишна възраст, тя заема едно от водещите места в средите на професионалистите в конния спорт. Спортната и кариера като състезател по дисциплината „Прескачане на препятствия”включва участия в България,Германия, Турция, Гърция, Португалия, Холандия. Люба притежава квалификация за Национален съдия в дисциплината „Прескачане на препятствия” и Международен съдия в дисциплината „Издръжливост”, Инструктор по конен спорт и Международен треньор Първо ниво от Международна федерация по конен спорт.

Райко

Инструктор по езда с над 25 години състезателен стаж е Райко Гануков. Той е един от най-добрите състезатели по обездка в България, част от Националния отбор по обездка. Постиженията му се измерват с многобройните призови места в републикански състезания, както и участия в международни състезания.

Марио

Мариан Ружинов е роден в гр. Ихтиман и е близо до конете от дете. Професионални знания придобива след започването на работа на конната база, където от 6 години работи като инструктор.